Ash

Menjadi bagian dalam pembuktian bahwa Islam adalah Rahmatan lil Alamin

Zombies on your lawn

8 Comments

tau game Plant VS Zombie??

ini game lucu banget tau..

gw kemaren tamat dan gw suka banget lagu endingnya

ampe gw ulang ulang dan gw catat, hahaha… ini hasilnya.. enjoy

https://sabakukyu.files.wordpress.com/2009/12/zombie.jpg

Reff: There’s a zombie on your lawn     3x

We don’t want zombies on the lawn

I know your type : tall, dark, and dead

You want to bite all the petals off my head

And then eat the brains of

The one who plant me here

I just a sunflower but see

me power an entirely infantry

You like the taste of brains

We don’t like zombies

I used to play football

Road cones protect my head

I have a screen-door shield

We are the undead

Back to reff

maybe its time to reevaluate

I know you have a lot of food on your plate

Brain are quite rich in cholestherol

You’re dead so it doesn’t matter

Instead we use this solar power

To make a lawn defense at any hour

I like your tricycle

There’s butter on my head

I’m gonna eat your brain

We are the undead

Back to reff

Advertisements

Author: ashlih

electrical engineering ITB no gakusei desu

8 thoughts on “Zombies on your lawn

  1. di 4 shared ada gak shley lagunya??
    penasaran
    ahahaha

  2. owh, gw tau games itu..
    Teh arinda sering maen games nya, dy malah dah sampe final dari semester lalu. Udah high level teh arind ny, susah dikalahkan. Tp rona2 ny bakalan ad yg ngalahin rekornya nh. ck,,ck..

  3. ini khristya atau kang yudha? kok fotonya facebook kang yudha y?
    tlg bilangin ke teh arinda, kalo mau text lagunya ada disini, hehe..

  4. an udah tamat slih, tapi baru 1x sih,hhe
    si anind mainin game itu juga tuh slih, 😀

  5. huahahha.. niat amat ampe dicatet chih X)
    aku udh selese lhooo! trofi emas! hehehe

  6. gw udah tamat 2 kali, hehe..
    bukannya emang dapetnya trofi emas klo tamat?
    emangnya ada yg ga emas y nind?

  7. he? yg adventure mw berapa kali juga tetep perak (atau platinum ya itu?) trofinya bkn chih? kalo mw dapet emas tamatin smw mini games, puzzle, sm survival.. hehe udah kah?

  8. oh tamatin mini games..
    pantesan gw ga inget klo gw pernah dapet perak..
    soalnya minigamesnya udah tamat dari lama banget,haha..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s